BLI MEDLEMSBEDRIFT

0
365

KLIKK HER FOR INNMELDINSKJEMA
KUN KR 1000,- PR KALENDERÅR 

Hei!

Mitt navn er Trond Erik Jacobsen og grunnlegger av SMAGZ. Jeg er tredjegenerasjon handelsdrivende i Brødr. Jacobsen / POWER og har med bakgrunn i min salg og markedsføringskarriere etablert et nytt spennende konsept

Som bedriftseier/butikksjef som meg har du nok sett at effekten av ”dyre” annonser i etablerte media ikke alltid trekker like mye folk lenger. Ofte har vi også kjeder i ryggen som tar seg av “tilbudsannonsene”.

SMAGZ Raglamyrmagasinet skal tilby sine lesere og medlemsbedrifter merverdi gjennom gode handleråd/guider. Magasinet vil også ha kunde-nyttig informasjon og nyheter relatert til området, medlemsbedriftene og deres produkter.

Magasinet tar sikte på et lavt kostnadsnivå hvor et hovedfokus vil være å nyttegjøre innholdsmarkedsføring via sosiale medier og rimelig digital distribusjon.

Det hele underbygges med et papirmagasin vi ser for oss distribueres 2-4 ganger i året. Tanken er at merkevarene/leverandørene våre bidrar for produksjon av inn-
hold, trykking og distribusjon. Vi har inngått samarbeid med DHR Saga for produksjon av redaksjonelt innhold og av papirmagasinet.

Tilknyttede ”bloggere” og ”Youtubere” vil også forme handleguider som fremmes i våre kanaler.

Medlemsavgift per kalenderår lanseres for kun kr 1.000 kroner, og for dette får medlemsbedriftene:

FORDELER FOR MEDLEMSBEDRIFT
• Tilgang til publisering i våre digitale kanaler som Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, nyhetsbrev, SMS og Raglamyrmagasinet.no
• Et Dealpass Platinum fordelskort (Norges største fordelsprogram) per bedrift, verdi 999 per år med over 1000 nasjonale tilbuds partnere du kan handle hos til reduserte priser (opptil 50% – Har blant annet over 50 steder i Haugesund)
• Tilgang til fremforhandlede avtaler hos våre samarbeidspartnere.
Faglig påfyll to ganger i året i regi av Raglamyrmagasinet med bransjerelatert foredrag og nettverksbygging.
• Mulighet for innholdsmarkedsføring og bedrifts profil artikkel i vårt eget papir magasin. Ta kontakt med vår partner DHR Saga for annonsering: http://dhrsaga.no/

Gjennomgang, godkjenning og korrektur av ønsket publisert artikkel, guide eller lignende, belastes med 499,- ved utleggelse inkl fremming i magasinets digital kanaler. Her sørger vi for at din bedrift blir mer synlig og at din bedrift får flere kunder.

Nye medlemsbedrifter ønskes formelt velkommen i våre kanaler ved at vi oppretter en trekning og senere trekker ut en tilfeldig vinner fra ”medlemmer” på Raglamyrmagasinets Facebook side. Vinneren og gevinsten (minimum verdi; 500 kroner) fra den nye medlemsbedriften presenteres i etterkant på. Dette vil skape ringvirkninger i sosiale medier som i dag kan være den sterkeste plattformen for å nå et bredt publikum.

Våre samarbeidspartnere:
• Dealpass
• DHR Saga
• Meling Media
• Radio Haugaland
• Karriere.no

Sammen skal vi styrke Raglamyr som en av Norges størst handelsparker med 2.4 milliarder i omsetning.

Velkommen til SMAGZ Raglamyrmagasinet
KLIKK HER FOR INNMELDINSKJEMA
KUN KR 1000,- PR KALENDERÅR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here