Ønsker du å slippe å måtte ta barberhøvelen fatt hele tiden for å holde leggene glatte og hårfrie? Starter du med en IPL-behandling nå er du kvitt uønsket hår permanent innen gradestokken viser bikinitid.

Fjerning av uønsket kroppshår og vedlikehold av dette kan være både tidkrevende og slitsomt. Voksing, hårfjerningskrem, epilering, laser eller hårfjerning med høvel – det finnes mange måter å få silkemyke legger, hårfrie armhuler og perfekt bikinilinje på. IPL hindrer gjenvekst, og holder huden glatt etter noen behandlinger.

Skjem bort deg selv med langvarig glatt hud – hele året

 

Voksing fordrer at hårene får vokse ut en god del først, mens barbering kan fort gi sår og nuppete hud og rask gjenvekst. Mange kvinner velger å bruke laser eller IPL for å få bukt med hårveksten permanent.

IPL-maskiner ble tidligere bare brukt i hudpleiesalonger, men i dag finnes det IPL-maskiner som du kan bruke selv hjemme. Disse kan brukes til både kropp og ansikt. IPL bruker lysbasert teknologi hvor lys sendes mot huden, melaninet i huden fanges opp, og hårrøttenes celler ødelegges. Det ligner på laserbehandlingene du kan få i salong, men er mer skånsomt og smertefritt sammenlignet med laser.

Bli hårfri til sommeren

Det beste resultatet oppnås ved kombinasjon blek hud og mørke hår. Vinter og vår er derfor et gunstig tidspunkt for behandling.

IPL-behandlingen bør gjentas hver andre uke, og minst en gang per måned de første seks månedene for et langvarig resultat. Etter det holder det med behandling hver 4 – 6 uke for vedlikehold, eller ved behov. Tiden mellom behandlingene kan variere basert på gjenveksten av hår hos den enkelte.

Trygg i bruk

 

Hårfjerning med IPL er en trygg og effektiv metode, selv på sensitive områder. Alle IPL-maskiner kan trygt brukes for å fjerne hår på overleppen, haken og “kinnskjegg”, og kroppsdeler som bena, under armene, bikinilinjen, magen og armene. Unntaket er dette produktet, som egner seg best til bruk på kroppen.

Passer til en rekke hår- og hudtyper

 

IPL fungerer effektivt på naturlig mørkeblondt, brunt og svart hår. Det er ikke like egnet for mørke hudtoner eller for grått, rødt eller veldig lyse hår.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here