Klokken som både er smart og trendy!

0
3896

TRENDER – BJØRKLUND

«Tja – hvilken klokke skal jeg ta på meg i dag?»

Er du av typen som kjenner at ubesluttsomheten tar overhånd når du blir nødt til å velge?

Vel, av og til kan man få i både pose og sekk. For der det smarte og teknologiske møter det stilrene finner du Skagen Hybrid. Du skal nemlig slippe å måtte velge mellom å ta på deg enten en smartklokke eller en trendy klokke, for Skagen Hybrid har kombinert det beste fra to verdener. Nå kan du se både trendy og smart ut. Dagens klokker preges av utallige detaljer, og Skagen Hybrid er intet unntak. Disse klokkene byr på fargede urskiver, flere ulike remmer, klassisk design og innovativ teknologi. Alt dette til en veldig god pris.

 

ff
Stilig og stramt design!
Mobil + klokke = sant
klkl
Mesh-rem og hvit urskive
hhh
Sort skinnrem og hvit urskive

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here