Har du lyst på fullstendig oversikt over fremgangen og formen din? Da er disse smartvektene midt i blinken. Garmin og Fitbit har hver sin smartvekt som gjenkjenner flere brukere og lar deg se detaljert oversikt i applikasjonene sine.

Enten du bruker aktivitetsarmbånd/klokke eller ikke, vil en smartvekt hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe, og gi deg en komplett og detaljert oversikt over fremgangen din.

Fitbit Aria

Når man starter med en treningsplan kommer målinger og loggførte mål godt med. Det gir deg en enkel måte å holde oversikt på. Enten du benytter en aktivitetsmåler, aktivitetsarmbånd, aktivitetsklokke, treningsklokke og lignende, så får du god oversikt. Med én av disse kombinert med en smartvekt blir oversikten enda mer detaljert.

Hold fokuset oppe

Fitbit Aria er en smartvekt som hjelper deg med å holde fokuset oppe, og lar deg se et større og oversiktlig bilde av formen og progresjonen din. Den måler vekt, BMI, fettprosent og muskelmasse. Alt du trenger for den detaljerte oversikten. Vekten kobles opp til ditt hjemme Wi-Fi-nettverk og synkroniserer all data og informasjon til Fitbit-applikasjonen. Du får tilgang på tallene som kan hjelpe deg med å få kontroll på formen, og du sitter igjen med resultater som varer.

Applikasjonen kan lastes ned på smarttelefonen, nettbrettet eller åpnes på datamaskinen slik at du får sett hvordan aktivitetsnivået ditt er. Du slipper å taste inn informasjonen vekten viser inn i appen, og resultatene dine settes opp i grafer og diagrammer.

Del med familien

Ønsker du å konkurrere med familien så er vekten perfekt. Den gjenkjenner opptil 8 forskjellige brukere og holder alles resultater privat. Statistikken lastes direkte opp til hver enkelt sin Fitbit-konto.

Har du en annet Fitbit-enhet, vil vekt-resultatene settes sammen med aktivitetsmåler-resultatene i appen. En samlet oversikt.

Inne i appen kan du sette daglige, ukentlige og månedlige mål, og kalori-treneren hjelper deg med å nå dem.

Vekten har et slankt design med en polert glassoverflate, perfekt i alle hjem.

Alt du trenger på ett sted

Applikasjonen lar deg se fremgangen din, og du kan loggføre treningsøkter, aktiviteter og matinntak. Ta en titt på den månedlige treningskalenderen som gjør det lettere for deg å planlegge tiden fremover. Appen premierer deg etterhvert som du når de satte målene. For hvert mål som nås får man forskjellige merker for de nådde milepælene. Disse merkene kan du enkelt dele med venner og familie på sosiale medier, og kan sette konkurranseinstinktet i fyr og flamme.

Smartvekten har en lettleselig LCD-skjerm og bruker 4xAA batterier som er inkludert ved kjøp.

Garmin smartvekt

Disse to vektene har flere likheter, men Garmin sin smartvekt har et bredere spekter. Har du i tillegg en Garmin-enhet fra før er nok dette det riktige valget for deg.

Detaljert måling

Denne smartvekten måler vekt, BMI, kroppsfett, muskelmasse, vannprosent og benmasse. Du kan enkelt koble den opp mot hjemmenettverket ditt, Bluetooth eller ANT+. I Garmin Connect-applikasjonen får du en detaljert oversikt over resultatene dine.

Motiver og synkroniser

Etter at du har koblet vekten opp mot Wi-Fi, Bluetooth eller ANT+ kan du se resultatet av innsatsen din i Garmin Connect. Dataene blir synkronisert via Wi-Fi mot appen.

Her får du sett en oversiktlig graf, slik som på bildet, og du kan enkelt sjekke hvordan du lå an forrige måned i forhold til hvordan du ligger an nå.

Smartvekten registrerer opptil 16 unike brukere helt av seg selv, og deretter kan du og hele familien laste opp resultatene deres til hver deres Garmin Connect-konto.

Applikasjonen laster du enkelt ned til enten smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.

Batteriet varer i ca. 16 måneder og smartvekten fra Garmin gir deg målingene du trenger for å se fremgang og resultater. En god motivator og følgesvenn på veien mot målet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here